Over mij

Welkom! Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Nora.

Het avontuur naar het realiseren van mijn droom (ja, ik werd op een dag echt wakker met dit plan) begon bij het plaatsen van een container. Deze is verbouwd naar een heel fijn coconnetje waar ik jullie graag in mee neem om je helemaal thuis te voelen. 

Mijn liefde voor baby’s begon al op heel jonge leeftijd. In 2006 studeerde ik af als kraamhulp en werd op mijn 22e en 25e moeder van 2 zonen, Stan en Ries. In die tijd werkte ik 10 jaar in een heel fijn team als assistente op een verloskundigen praktijk. Het directe contact met baby’s maar ook hun ouders miste ik heel erg. Zo groeide het idee om een eigen babyspa te starten. 

De plek die gecreëerd is voelt voor mij erg fijn. Ik ben graag in de natuur en wandel er vaak met onze hond, ook doe ik wekelijks aan yoga. Dit helpt mij om in balans te blijven, me in het hier en nu te brengen en mijn lijf soepel te houden. De natuur brengt rust, belangrijk vond ik dan ook dat het gevoel van buiten naar binnen gehaald zou worden. In mijn ogen is dat heel goed gelukt!

Kom je het ervaren? Ik sta te popelen om jullie met je kindje te ontvangen.

babyspa veghel
NORA

Het licht van de maan.

Betekenis: Nora betekent licht van de maan. De maan zelf staat voor een pasgeborene. 

De combinatie is magisch; Nora Moon Babyspa.